INFORMATIE VOOR KINDEREN

Wanneer je deze website bekijkt wil je vast weten wat ik allemaal bij het HIPPP doe. Wanneer je ouders en jij vinden dat het met jou niet zo goed gaat bijvoorbeeld met vriendjes maken of met je concentreren op je schoolwerk of als er andere dingen zijn dan kunnen jullie beslissen om je aan te melden bij het HIPPP. Als je al ouder bent kun je dat natuurlijk ook zelf doen.
Eerst wordt er dan samen met jou en je ouders bekeken wat er aan de hand is, wat er niet zo goed gaat, maar juist ook wat er wel goed gaat. Daarna kan het zijn dat je individuele therapie krijgt. Je krijgt dan afhankelijk van je leeftijd individuele spel- en of gesprekstherapie. Sommige kinderen vinden het heel moeilijk om te vertellen wat hen dwars zit, dan kun je het vaak wel door middel van spel of tekeningen. Ik probeer in ieder geval met je in contact te komen en samen met jou aan je problemen te werken. Als je nog verdere vragen hebt kun je bellen met het HIPPP:
Tel.nr.: (0346-)252862
Op maandag, dinsdag en donderdag is er van 8.30 tot 9.00 telefonisch spreekuur, hierin kun je vragen stellen en/of je aanmelden. Je krijgt mij dan direct aan de telefoon. Buiten deze uren kun je de voicemail inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk terugbel.
Je kunt ook een e-mail sturen naar info@hippp.nl